Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

8 x Skryt!

jun 20, 2018 | Teckningar | 5 Kommentarer

Jag tecknar mycket kända personer och då och då händer det att de delar mina bilder!
Det är verkligen en speciell känsla och då sitter jag och dum-ler inne på mitt kontor ska ni veta.
Här är åtta av de gångerna då det känts lite extra festligt:


När Aaron från Geordie shore delade min teckning fick jag ofantligt många förfrågningar från brittiska ungdomar med spegelselfies.


Sen delade Henrik Schyffert den här som han senare köpte. Jag är fortfarande väldigt förtjust i den här teckningen.


När Fredrik Eklund delade den här bilden så exploderade min instagramsida! Tror jag fick 2000 nya förjare på tio minuter!


En annan strålande dag på jobbet var när Isabella Löwengrip la upp den här bilden, senare la hon även upp en till av mina teckningar. Tack för det! Jag skickade teckningen till henne som tack sen.


Jag hade sträckkollat på tv-serien Myteriet och blivit kär i Ant Middleton, så jag var tvungen att teckna honom. Sen delade han den bilden.


När serien Vår tid är nu, sändes, så delade SVT det här porträttet jag gjort på Hedda Stiernstedt. Hedda själv delade det också!

Camilla Läckberg har inte mindre än tre av mina teckningar!


Och nu senast idag, sist men absolut inte minst, så delade Adam Driver från tv-serien Girls, det här porträttet jag gjort på honom! Känslan då alltså, ganska svårslagen faktiskt!

5 Kommentarer

  1. Fast det där är väl ett fankonto? Ser inte ut att vara riktiga Adam Driver. Blev först så förtjust över att han visade sig ha Insta…

    • Det tror jag inte. Fankonton brukar vara tydligt utmärkta som det. Tror bara han inte är så privat på sitt konto.

    • Jag tolkar det också absolut som ett fankonto, tyvärr…

  2. Så himla coolt och kul. Men inte konstigt med tanke på hur skicklig du är! Tänk att jag och en massa kändisar är tecknande av samma konstnär (jag köpte en teckning av dig för drygt fem år sedan, på mig och maken, som han fick när vi gifte oss!)

  3. Så roligt och välförtjänt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...