Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

feb 26, 2018 | Teckningar | 3 Kommentarer

Måndag igen och mitt ryggskott har nästan släppt, wihooo! Nu gör det bara lite ont, men jag har ju nästan jämt ont i ryggen så lite ont kan jag leva med.

Tänkte visa en rolig grej jag har jobbat med de senaste veckorna, nämligen att teckna nya bylinebilder till skribenterna på Göteborgs-postens helgmagasin, Två Dagar.
De ville ha enkla svartvita illustrationer och såhär blev det:

Älskar när jag får göra såna här uppdrag, som är right up my alley som man brukar säga.
Det är nått visst med att teckna porträtt ändå. Ibland tänker jag att jag kanske skulle satsa på nått annat motiv men nej, det finns ingenting som är lika roligt som just porträtt.
Ni som läser tidningen, hoppas det såg fint ut i tryck också!

 

3 Kommentarer

  1. Alltsååå! De är ju bara FANTASTISKA! ????????????????????????????

  2. Å, Carl-Einar ????

  3. Läste tidningen av en slump i helgen och tänkte verkligen på hur snygga de nya illustrationerna var! Superfina!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...