Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Köpenhamn!

jan 23, 2019 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Idag åker jag till Köpenhamn i två dagar!
Har fått ett uppdrag som känns sådär nervkittlande och nyp-mig-i-armen-roligt så nu ska jag alltså dit för att prata om det hela med the big boss.
Ska såklart berätta mer ingående om vad det handlar om när jag kommer tillbaka, men än så länge: yaaaay!!

2 Kommentarer

  1. Lycka till, njut av nordens ”the big Apple”

  2. Kul!
    Tänkte på en sak, kan du inte göra ett inlägg, om det inte är för privat, hur din och Emils relation förändrats sen ni fick barn? Du skrev ju nämligen på insta häromdagen att du inte trodde ni varit ett par idag om det inte vore för er alperna-resa..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...