Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Beställningarna!

okt 21, 2015 | Teckningar | 1 kommentar

Trodde inte detta skulle hända men just nu måste jag stänga alla beställningar som ska vara klara till jul (såklart inte ni som redan beställt, ni ligger på min to-do-list)
Jag hinner helt enkelt inte med mer!

Kanske kan jag släppa på det här stoppet lite närmare när jag hunnit jobba av litegrann men i nuläget så måste det vara såhär.
Tar fortfarande emot beställningar från er som inte har någon deadline eller från företag som behöver bilder.

Nu måste jag jobba vidare, kul att så många av er vill ha bilder, det här är ju sannerligen ett lyxigt problem!

ebba-elise

1 kommentar

  1. Hurra! Gud vad roligt att det går så bra för dig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...