Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Andra Sidan!

aug 23, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

cissi4
Vet ni en rolig grej, jag har bokat tid hos ett medium!
Jag är ytterst skeptisk men ändå väldigt nyfiken på sånt där.
Innan min pappa dog trodde jag noll på sånt där, men sen hände det så mycket oförklarligt så sen började jag tro lite, liiiite.

cissi3

Va på en seans en gång med mina fastrar och det var inte så avancerat, mest en kul grej. Men då sa det där mediet (heter det så?) att min pappa kom och allting var väldigt känslosamt. Men hon visste ju faktiskt om att han var död så det var lite fusk.
Men bara för det så måste jag ju prova igen och den här gången är det till en människa som inte har en aning om vem jag är (hoppas jag) så det ska bli ytterst spännande!
Hoppas hon spår lycka och framgång i framtiden, haha!

Ska dit på fredag, så jag återkommer med en utvärdering av det hela efteråt sen!

cissi2

1 kommentar

  1. Jag tror! Men röstar emot =/
    Vad/vem än mediet (mediumet?) får kontakt med så är det inte våra nära och kära. Dem får vi vänta med att träffa tills vi själva dör. Jag hoppas och tror att de är lyckligt ovetande om vad som händer i denna värld <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...