Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Bloggen!

mar 7, 2017 | Tankar och Vardag, Teckningar | 8 Kommentarer

man2Min blogg fyller snart nio år. Jag har aldrig tyckt det varit särskilt betungande att blogga.
Dock börjar jag tappa ämnen att skriva om.
Förr kunde jag lägga ut bilder på vad jag har på mig, men nu har jag så himla fullt i min ateljé så jag har inget givet fotoställe där jag kan fota bilder på vad jag har på mig. (fast jag har ganska fina saker på mig, så det är ju synd att ni inte får se, kanske måste styra upp det där)
Jag visade också en massa porträtt, men nu glömmer jag typ bort att visa om jag gjort nått nytt och bara visar det på instagram. Fy vad tråkig jag blivit (här nedan en ny bild i alla fall)

Det händer inte så mycket i mitt liv, eller jo, men det är ju samma hela tiden så inget nytt under solen så att säga.
Jag tecknar barnbok så det ryker på jobbet, den ska lämnas in och vara klar den 20 mars, så det börjar dra ihop sig.
Jag tecknar beställningar mellan varven och försöker klämma in lite eget tecknande också, även om just den biten går ganska dåligt.

Jag tränar, leker med Knutte, försöker vara en hyffsad fru och funderar på att möblera om hemma.
Ungefär så.

Fast på fredag ska jag gå på näringslivsgala. Det är ju alltid något.

Jag gillar mina inlägg där jag tänker efter och delar med mig av mina tankar bäst, men de inläggen går liksom inte att krysta fram.
Har ni inte önskemål på inlägg, behöver lite skrivpepp! Hit me!

 

8 Kommentarer

 1. Älskar allt du skriver om att vara introvert! Älskar även när du drömmer om saker, typ Öland! Skulle vilja läsa om hur du känner en vanlig dag: hur trött är du när du kommer hem, är du alltid pepp på jobbet, vill du ofta bara göra någonting helt annat? – Liksom de stora tankarna om de små sakerna: tro och tvivel och sånt.

 2. Mina favoritinlägg, är faktiskt dina helt vanliga vardagsinlägg. Jag bryr mig inte om det är stökigt eller så, vill bara veta hur du har det! Älskar allt från frukostbilder, till en rapport om var Knut åt till lunch. 🙂

 3. Hur du ser på feminism vore kul! Hur du och Emil delar upp ansvar/sysslor hemma (för ni verkar ha ett så bra förhållande). Och tankar om meningen med livet är alltid kul att läsa om:)

 4. Jag gillar inredningsinläggen jättemycket så skriv gärna om ommöbleringen! Och så vill man ju se mer av kaftanerna in action.

 5. Älskar din blogg <3 Så bra mix av allt. Listor är alltid roligt, och Knut! Vardagspussel? Hur du och Emil håller gnistan vid liv? Frågestund? Ett foto i timmen?

 6. Älskade när Knut var liten o du sydde fantastiska kläder till honom! Mer såna bilder, behöver inte vara nya bilder 😛

  O när du syr till dig själv, älskar det med!

  Sedan tycker jag alltid om att se bilder från hem! Tror det var därför jag började följa dig för länge, länge sedan 🙂

 7. Ja du.. Inga tips, jag gillar ju din blogg som den är typ. Lite av allt… =)

 8. Jag hade tyckt det varit kul att läsa om hur du hittade din ”nya” (kläd)stil. Jag har själv gjort lite samma resa som du, innan jag fick barn (dottern är två nu och jag är dessutom gravid i v 30) var det mkt starka färger,50-talsinspirerat och vippiga (korta) klänningar. Efter att jag fick barn kändes det bara fel. Flickigt. Opraktiskt (under en lång föräldraledighet) och sedan dess har jag känt mig vilse stilmässigt. Nu är jag i slutet på en graviditet så då får jag köra på det igardweoben som passar. Men sen, efter amning å allt det där. Hur kan man göra för att hitta sin stil!? Några tips? Känns så svårt att börja titta på andra typer av kläder och kanske i andra affärer men jag känner mig verkligen inte längre hemma i hur jag klädde mig förr… Lång förklaring å önskan men jag hoppas du fattar hur jag tänker!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...