Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Kärlek!

feb 7, 2017 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Sandra hade skrivit så fint på sin blogg om kärlek och jag är beredd att hålla med om precis allt!
Det är inte det där stora, överdådiga och ovanliga man minns och älskar mest, utan det lilla. Det vardagliga.
Om Emil försvann skulle jag sakna morgonmyset i sängen på helgerna mest. När vi brottas med Knut, bygger kojor under täcket och bråkar om vem som ska orka gå upp och göra frukost.
Jag skulle sakna stunden i soffan, när Knut precis somnat och båda två sitter med våra mobiler och inte ens pratar med varann.
Men han är där.
Det är det som är viktigast.
Att han finns.

Sen älskade jag tiden vi fick ihop i Alperna.
När vi fick prata till punkt, kunde sitta och glo på folk ihop och bara behövde se på varann en snabb sekund för att förstå vad det andra menade (oftast ”kolla in den där fula frisyren-blicken”)

Jag älskar vår vardag.
Det vanliga.
När ingenting är extra, utan bara som alla andra dagar.
När en kanelbulle i en påse från affären räcker som uppiggning och man har någon att fråga om det inte är dags för kaffe snart.

Men vad bra ändå, att det är i det enkla man trivs bäst.
För om man bara älskar varann på hotellweekends, omringad av vänner eller ute på krogen så tror jag inte kärleken blir så långvarig.

Jag älskar Emil.
Mitt i vardagen, i mjukisbyxor och dammigt hår, med smutsiga händer och med en snorig Knut på armen.
Då älskar jag Emil så väldigt mycket.

_r5a3345_bw img_2193 img_1808 IMG_0788 IMG_0290

2 Kommentarer

  1. Åh så fint och åh som jag känner igen mig. Kärlek är liksom inte det där storslagna utan det fina i vardagen som en inte vill missa en sekund av. Att bara vara, tillsammans.

  2. Jättefint inlägg! Det är exakt så det ska vara tror jag!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...