Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Stoltheten!

sep 18, 2017 | Tankar och Vardag, Teckningar | 2 Kommentarer

Nu är boken Fislandet släppt med buller och bång kan man lugnt säga!
Det känns nästan som jag är mitt i en dröm, så overkligt att mitt namn plötsligt hörs och syns överallt. Tänk om femtonåriga Anna hade vetat det här!

Igår var Cissi med på Nyhetsmorgon på TV4, klippet kan ni se här och mina bilder fick en stund i rampljuset.
Så surrealistisk känsla att höra Tilde De Paula säga mitt namn!

IMG_4153
Cissi är ju verkligen otrolig på att berätta om boken och det är såklart sån himla lyx att släppa en bok med henne, som syns överallt. Är evigt tacksam att hon ville ha med mig på det här tåget.

Igår stegade Fislandet in på första plats på Adlibris topplista också! Så himla roligt! Nypa-sig-i-armen-roligt till och med!

IMG_4166
Jag är så JÄVLA (ursäkta språket) glad över allt det här!
Men samtidigt känner jag en liten sorg för jag vet att den som hade varit absolut allra stoltast inte är här.
Min pappa var stolt som en tupp när jag ställde ut mina bilder på en hembygdsgård när jag var ung, där det enda kravet för att få vara med var att man bodde i den lilla byn.
Tänk då hur stolt han hade varit nu!
Hoppas han ser allt det här ändå, fast lite från ovan.

bok

TACK, tack, tack till alla ni som köpt boken! Hoppas ni gillar den!

2 Kommentarer

  1. Hurra! Här också! Så jäkla grym du är. <3

  2. Gratulerer! Håper den kommer på norsk også en gang. Da skal jeg kjøpe den. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...