Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Ritar Föräldrar!

okt 31, 2014 | Teckningar | 1 kommentar

En sak som jag upptäckt att jag tycker är lite extra roligt att teckna så är det folks föräldrar.
Jag har tecknat mina egna otaliga gånger (speciellt pappa för mamma är så himla svår) och det är alltid extra roligt när jag får beställningar på just föräldrar.
Det är roligt att få teckna någon med lite rynkor, med lite gråa hår och lite annat än de vackra flickorna jag brukar teckna.
I dagarna har jag tecknat inte mindre än två sådana bilder, men de skulle bli julklappar eller presenter så jag vågar inte visa dom här. Men här är ett gäng gamla bilder och beställningar på just föräldrar:

IMG_3799 IMG_1631 mamman pappa (2) pappa (3) pappa pappasvartvit skanna0006 anine svartvit pargrön allers3

1 kommentar

  1. Åh va fin den nedersta bilden var. Den var riktigt feelgood nice. 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...