Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Mumintroll, del 13!

jul 6, 2016 | Teckningar | 1 kommentar

Här kommer ännu ett porträtt i Muminserien (ni kanske börjar tröttna nu?)
Tanken är att det ska bli tjugo stycken allt som allt och det här är alltså nummer 13, nämligen Tofslan och Vifslan!

tofslanovifslanteckning

Originalet ser ut såhär:

tofslanvifslan

 

Jag kommer troligtvis inte hinna med alla innan semestern, så då får muminbilderna vänta tills hösten. Men den som väntar på något gott….(och så hinner ni som är trötta på Mumin andas lite)

1 kommentar

  1. Fina dom är! 🙂 Jag tröttnar aldrig på Mumin! Mumintrollet och hans vänner är bäst!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...