Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tecknar Mumintroll, del 6!

jun 24, 2016 | Teckningar | 1 kommentar

Det här var absolut en av de svåraste, eftersom mumintrollen själva är så väldigt olika människor i sitt utförande.
Att han skulle ha stor näsa var givet, se lite naivt snäll ut tänkte jag också skulle passa. Plus att han inte skulle ha så markerad haka.
Det här är alltså Mumintrollet!

mumintrolletteckmimg

Toves mumintroll ser ut såhär och är så himla genialiskt i sitt utförande. Enkelt men ändå så väldigt talande.

glad_mumin

1 kommentar

  1. Åh Mumin! Va fin han blev 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...