Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tolkar Konst!

jun 10, 2019 | Teckningar | 3 Kommentarer

Min pappa brukade alltid säga att jag är den enda konstnären som inte är intresserad av konst, och det stämmer faktiskt ganska bra.
Jag har aldrig tyckt att konstutställningar varit särskilt roliga eller givande.
Men jag har alltid haft mina favoriter, de konstnärer som målat på ett sätt som tilltalat mig.
En av dom har alltid varit Alfons Mucha. Speciellt när jag var yngre, då tilltalades jag av hans mörka konturer, hans snirkliga hår och vackra kvinnor.
Så nu har jag gjort min egen tolkning av hans sätt att måla.
Jag använde mig av Elsa Billgren som förlaga då jag tyckte hon hade det perfekta utseendet för ändamålet. Såhär blev resultatet:

 

 

Det var så himla roligt att teckna den här bilden. Fick blanda alla mina olika stilar i en och samma bild!
Såhär ser Muchas bilder ut, så ni har något att jämföra med:

Fick såklart blodad tand av det hela och började genast med en ny tolkning, nämligen en Picasso! Återkommer när den är klar!

3 Kommentarer

  1. Wow! Och vilken rolig idé

  2. Älskar Mucha ❤ Gillar verkligen din tolkning! Ska bli spännande att se nästa 🙂

  3. Kul idé!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...