Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Flow!

okt 28, 2015 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Jag är inne i ett bra flow nu, älskar när det händer!
Har en massa roligt jobb som ligger på hög och väntar på mig och igår bokade jag en ny biljett till Stockholm för att åka upp och dricka öl med Cissi! Wihoo!
Jag har tecknat henne två gånger nu och vi har lite hemliga planer ihop så vi tyckte det var dags att ses live och en öl har ju aldrig någon dött av.
Såhär har teckningarna av Cissi sett ut, två av mina personliga favoriter faktiskt.

Ceciliaforss

cissi
F
ör några veckor sedan fick jag ett uppdrag av Gummifabriken att teckna en bild av känslan som är här på fabriken (det är där jag hyr mitt kontor)
Så himla roligt uppdrag, att teckna en känsla!
Såhär blev resultatet, en plats för möten, sällskap, fika, barn, unga och gamla. Sen ett himla myller av vinklar och vrår (bor ni i närheten måste ni komma hit, skitfina lokaler verkligen!)

gummifabriken

Igår gjorde jag klart en ny beställning som jag fick efter att ha visat bilden jag gjorde på min pappa och Knut. Tyvärr är det ju fler som har behövt gå igenom samma öde, att förlora en pappa så då är det fint att kunna göra en bild av morfar och barnbarn ihop. Såhär blev den:

familj2

2 Kommentarer

  1. En sån morfartavla ska jag beställa när twinsen kommit till världen ❤️

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...