Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

aug 28, 2014 | Hår | 9 Kommentarer

IMG_5125

Såhär ser jag ut idag, håret på ena sidan är tillbakadraget med hårnålar men jag har nästan fått en ofrivillig sidecut pga att jag tappat så HISKELIGT mycket hår efter graviditeten!
Dock måste jag erkänna att jag gillar det.
Sidecut känns väldigt gjort och det känns som trenden dog lite när Lotta Engberg skaffade det (!?) men jag har en hemlig superkärlek för just denna frisyr.

En gång när jag var tonåring var jag och mamma i Italien och när vi stod och väntade på planet så kom det in en jättelång tjej, med solglasögon, långt blont hår och en sidecut! Detta var lååååångt innan man sett någon ha det och jag blev alldeles förtrollad av henne. Tyckte hon var det häftigaste jag sett i hela mitt liv och sen dess har liksom det där hängt kvar.
Jag har haft alla möjliga varianter av denna frisyr genom åren och nästa vecka har jag frisörtid.
Emil säger tvärnej och jag vet flera kompisar som tycker att det är skitfult, men som sagt, jag har det ju redan mer eller mindre ofrivilligt ändå, så vi får väl se var det slutar….

IMG_1439 IMG_1978 IMG_3018 (483x640) IMG_8699-427x640 mqkjol

tre

hår

9 Kommentarer

 1. Den kopparröda färgen OCH frisyren högst upp är verkligen to die for! Så J-VLA snyggt! Särskillt till dina fina bruna ögon… Och du passar förresten grymt bra i sidecut, oavsett färg och längd på resten av håret så kör på det om du gillart!

 2. Jag gillar verkligen den chokladbruna som du har med leopardsjalen. Ljuvlig!!

 3. JOJOJOOO!!! GÖRT!!!!

 4. Sidecut är niiiiiiice!
  Älskar den röda!!

 5. Håller prick med dig: känns lite 2009? Men så jäkla snyggt!

 6. Alltså jag har sparat en bild på dej med sidecut för det är tamefasen den snyggaste sidecutfrissan jag någonsin sett, och jag har sett mååååånga! (och har insett att jag aldrig blir lika snygg i en som du!) PS: var har du fått tag på så snygga prickiga leggings??!

 7. ooh, var för snabb nu, jag menar när du hade rödorange hår. To DIE for!

 8. pps: ska han säga (emil alltså), han har väl sidecut på båda sidorna typ?

 9. Jag tycker man kan ha den frisyr man gillar, vare sig den är trendig eller inte. Säger hon med sidecut på båda sidorna 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...