Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jul, del 2!

nov 21, 2016 | Bebis, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Jag skrev ju ett inlägg om min jul för ett tag sen, här kan du läsa det och just då var jag mest insnöad på att lägga ner allt vad jul hette och lägga mig under en sten.
MEN, sen var mamma här och hälsade på och vi bestämde oss för att åka dit på jul trots allt. Då ville min storebror och hans familj också komma men eftersom mamma inte bor så stort numera så ska min brors familj bo på hotell.
Men så himla mysigt, då blir det ju nästan som jularna när jag var liten ändå!
Fick så himla mycket mer julfeeling när det här bestämdes så nu vill jag ta in granen och hela faderullan bara för det!

Konstigt ändå det där med jul, hur himla mycket traditionerna det ändå ligger bakom.
För känns det inte som det alltid gjort, så känns det inte som jul överhuvud taget.
Därför är jag så jäkla glad över att det i år kommer kännas som det ska…..nästan.

Nu jädrar ska här julpyntas!

byggajulkortliten jul7 jul6 julig

3 Kommentarer

 1. Läste ditt inlägg om jul del 1 å grät och grät lite till.
  Precis så mina jular är.
  I grunden är jag en julälskande traditionsvän. Men sen mina föräldrar gick bort så fylls julen lika mycket av ångest och saknad.
  Tänk om man fick krypa upp bredvid mamma i soffan och höra pappas skratt från fåtöljen när Pappa är far till alla barnen visas än en gång. Bara känna lugnet och värmen som då fanns.
  Men precis som du vill jag göra den bästa möjliga jul för min dotter. Glädjen i mammahjärtat när ögonen tindrar på henne när julgranen kläs och julklappar ska klämmas på.
  Hoppas ni får en riktigt mysig jul!

 2. Vi är verkligen vanemänniskor 🙂 Vad kul att du kan se fram emot julen nu, hoppas att den blir fin! Gillade verkligen illustrationen i det här inlägget.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...