Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Livstecken!

apr 6, 2015 | Allmänt | 7 Kommentarer

Åh hej och förlåt för plötslig tystnad. Inget har hänt, jag lever och mår bra men eftersom min operation närmar sug med stormsteg (9 dagar kvar!!) så jobbar Emil heltid nu för att sen kunna vara hemma på heltid med Knut när jag inte får bära.

Tanken är att jag ska jobba heltid när Emil är hemma nu så förhoppningsvis blir bloggen och tecknandet på topp framöver, om jag mår okej efter operationen vill säga.

Jag har bokat upp massvis med jobb framöver som jag hoppas jag ska hinna med nu när jag kommer vara på kontoret varje dag. Men som sagt, nio dagar kvar och sen antagligen några dagars vila, men sen så.

 Jag har ju nämnt innan att jag börjat sy som en tok, här är lite av det senaste jag sytt till Knutte:

imageimage image image

7 Kommentarer

 1. Men gud så färgglada och härliga skapelser du har sytt! 🙂

 2. Sort lycka till med operationen, håller tummarna för att allt ska gå bra. Och vilka härliga kläder, kul att se! Grönsakstyget är min favorit, så fint.

 3. Sjukt snygg jacka!
  Lycka till med operation och allt!

 4. Wow, du är ju helt fantastiskt duktig på att sy -också! Så fint!

 5. Alltså han är ju typ det sötaste jag sett! Och vad duktig du är, önskar jag kunde sy såna fantastiska skapelser! 😀 Kram!

 6. Hej!
  Så otroligt fina kläder du syr!
  Kan du inte lägga upp lite sy-skola? Hade så gärna velat lära mig!
  Snälla! Mönster på hängslebyxor till en nyfödd, har du det? Du inspirerar. Tack för det!
  Kram

 7. Syr du något till dig själv? I så fall, kan vi få se? Om inte, varför inte?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...