Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Mål 2017!

jan 10, 2017 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Nytt år – Nya möjligheter!

Jag brukar inte ha några mål, men i år har jag faktiskt fått ihop en del. Vissa större än andra och en del bara en förhoppning om bättring.

 • Bo på hotell ensam. Det här är något jag alltid velat göra. Åka till nån stad (i Sverige, modigare än så är jag inte) checka in på ett hotell och bo där helt själv. Köpa hem sushi och äta den i sängen, äta orimligt mycket godis och bada badkar länge. Helt själv. Och sova prick hur länge som helst på morgonen.
 • Tapetsera om i hallen. Det här är det enda som är kvar att göra på övervåningen nu. Jag har hittat en så fin Marimekkotapet som jag vill ha i hallen. Sen vill jag byta ut golvet också och sen, tadaaaa, färdigt!
 • Springa en mil. Mitt längsta jag sprungit någonsin var 6,5 km utan att stanna. Nu har jag tränat betydligt mer än då så kanske har jag en starkare kropp som klarar en mil nu? Jag vill inte klara det på intervaller, utan helt utan stopp. Det är typ på min bucketlist. Tiden jag gör det på är oväsentlig.
 • Ge mina växter näring. Jag lägger oändligt mycket tid (okej det var att överdriva) men ganska mycket i alla fall, på mina växter jag har hemma. Jag köper nya, planterar om, nyper av skott och tar sticklingar. Men om jag läste på lite kunde de kanske må ännu bättre?
 • Lägga minst 500 kronor i månaden på konstmaterial. Jag ÄLSKAR att köpa konstmaterial och blir alldeles bubblig inombords av riktigt välsorterade konstnärsbutiker. Jag lägger redan mycket pengar i den här kategorin, men mycket vill ha mer. Just nu spanar jag på pan pastels.
 • Alltid använda frisörschampo. Det gör jag egentligen redan men har märkt att det gör så otrolig skillnad på håret, så aldrig mer billigt fructisschampo för mig!
 • Fira med bubbel när alla teckningar till boken är inlämnade. Och ÄNNU mer när den sen finns ute i bokhandeln!
 • Bli så stark att man ser en liten muskel på armarna.
 • Bli snäll mot mitt ansikte. Jag är en slarver som typ aldrig tvättar bort sminket (bara lite med en ansiktservett) Men nu har jag fått hem en ny hudvårdsserie som jag ska testa och hoppas på mirakel. Min hy är fin, men nu när jag snart fyller 33 gäller det att ligga steget före. Återkommer med resultat av krämerna längre fram.
 • Våga säga ifrån direkt. Jag är faktiskt ganska bra på det här, men måste ändå bli bättre. Blev så oerhört kränkt av en man precis innan jul och blev så chockad att jag inte ens förmådde mig att skälla. Istället kände jag mig bara så väldigt sårad och det gillar jag inte. Upp till kamp!

 

5e004900c7de76688e03b60178502bdf

4 Kommentarer

 1. Bra mål!

  Att bo själv på hotell är ljuvligt! Kan varmt rekommenderas.

  Jag har målet att göra sånt själen blir glad av.

 2. Så roligt mål att lägga mer pengar på något, jag tycker alltid att det brukar vara tvärt om- att man vill snåla in. Detta verkar roligare :’)

 3. Jag rekommenderar näringspinnar till växterna. Sjukt smidigt och enkelt att bara stoppa ner i jorden. Finns på blomsterlandet.

 4. Jag fick två hotellnätter av en killkompis för några år sen som visste att jag behövde det och OJ vad jag njöt! Jag åkte till Sthlm (bor i Umeå) och hörde inte av mig till nån jag kände. Gick ner för att köpa nåt riktigt gott, kom tillbaka med sallad o loka.. haha.. köpte skumbad o badade länge, orkade inte gå på stan utan låg bara på rummet och tog det lugnt. Det var SÅ behövligt, som balsam för själen.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...