Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Senaste Teckningar!

nov 3, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

De senaste dagarna och veckorna har jag varit inne i ett sånt fantastiskt flow och bara tecknat och tecknat och tecknat.
Det märkliga är att det har hänt nått, jag vet inte vad det är, kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag har blivit så himla mycket……bättre?
Får man säga det om sig själv?
Ja det får man.

Jag har gått upp i storlek och har på de senaste tre bilderna tecknat väldigt stort (65×50 cm) Jag tror att det kan ha med det hela att göra. Att jag slipper bli begränsad av papprets storlek.
Dock tar det ju en mindre evighet att göra de här enorma teckningarna, men det är otroligt tillfredställande när de är klara.
Den här senaste jag gjorde är nog den bästa teckning jag gjort i hela mitt liv!
Älskar ljuset i den och att alla tre tycks vara inne i sig själva trots att de står tillsammans. Sånt gillar ju jag. Känslan av ensamhet i grupp.

Som sagt, det hade varit så fint att teckna en hel serie av såna här bilder och sen ha en utställning någonstans.
Fast jag har fobi för utställningar just för att jag tänker att ingen skulle komma. Så det måste vara på ett galleri där jag vet att det kommer komma folk. Annars får jag ångest och vill inte ställa ut alls.

Den här teckningen är den senaste, den började jag på igår. Jag tänker att även den ska ha en ensamhetskänsla, precis som de två andra.
Ensam måste inte betyda något dåligt. Tänk på det.

1 kommentar

  1. WOW!!!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...