Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommar del 2:

aug 28, 2015 | Bebis, Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Här kommer fortsättningen på vår sommar.
Vi var alltså uppe i Karlstad, Knut hjälpte mormor att plocka krusbär.
IMG_6998
Efter en massa lek i trädgården blev det dags att ta ett dopp!
Dock är vi vanliga dödliga alldeles för fega för att bada, Knut däremot hoppade gladeligen i.
retus
Gammelmormor var med och kollade så ingen drunknade. De har hon gjort i alla år.
IMG_7072
Vi avslutade den första ordentliga sommardagen med kräftor! Min bästa grej utan tvekan.
IMG_7079
Nästa morgon åkte vi till Mariebergsskogen. Det är standard att åka dit när man är i Karlstad. Perfekt för Knut som älskar lekparker och djur (detta är dock vårt andra försök, första gången gallskrek han hela besöket)
IMG_7088.JPG7856
Hjälpa gammelmormor Ulla att köra rullatorn bland alla djurhagar.
IMG_7101IMG_7102
Sen kolla på djuren. Är man kort får man stå på tå eller sitta på någons axlar.
IMG_7108 IMG_7111
Sen favoriten: rutschkana!
Jag tycker det är skittråkigt att vara i lekparker. Det tycker INTE Knut som kan åka hur många gånger som helst.
IMG_7120
Eftersom vädret mest var skit så bokade vi av vår planerade Västkustsemester och åkte hem till Småland igen istället. Dock blev det faktiskt fint så småningom, så då åkte vi till Karlskrona med Vestis och Gotmark!
Först fikastopp på vägen. Fika för vuxna, bad för barn.
IMG_7132 IMG_7133 IMG_7135

Sjukt nöjd kille!
IMG_7151
I Karlskrona åt vi god glass, drack en massa öl i solen och bodde på superfint hotell. Men inget av det fastnade på bild eftersom jag var fullt upptagen med att njuta.
Istället blir de bilder från badstoppet på vägen hem, precis utanför Karlskrona.
IMG_7198 IMG_7225 IMG_7219 IMG_7211 IMG_7204

Mitt bästa resesällskap!

IMG_7235
Mera lekpark. Min sommar har bestått till 99% av lekparker och badplatser kan man säga.
IMG_7176 IMG_7171

Väl hemma i Värnamo igen blev det eftermiddagsdopp varje kväll. Vi bor nämligen bara tio minuter från stranden.
IMG_7249 IMG_7250 IMG_7260
Knut med sin bästis Greta. Alltså åh!

IMG_7275

 

Snipp snapp snut, så var sommaren slut!

 

 

5 Kommentarer

 1. Vill minnas att Karlstad även innehöll en hejdundrande fest och god lunchöl i solen ;P

  • Jaaaa såklart! Fast det har jag tyvärr inga bildbevis på

 2. Ååh vad härliga bilder. Men håller med om ditt tidigare inlägg också, att det är skönt med höst så man kan vara inne och pyssla. Längtar efter regniga dagar…

 3. Hej!

  Vi var ju på samma fest i somras. Satt till och med vid samma bord!

  Så var du min kompis favoritbloggerska! Kul!

  Hälsningar
  Emma

  • det minns jag! Hejhej!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...