Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Tävling!

sep 9, 2014 | Teckningar | 1 kommentar

Om du har instagram så har du nu chansen att vinna ett eget porträtt gjort av Moi!

Jag har aldrig tävlingar och utlottningar och sånt där, men tyckte att det var dags nu efter sex år som bloggare! Så in och dela min bild, tagga med #annaritarporträtt så har du chansen att vinna!

Sista dagen är på lördag!

image

1 kommentar

  1. Men åå jag vill också vinna! Har inte instagram 🙁 Är så glad att jag hittat din blogg du är fantastisk på att rita, skriva, klä dig och inreda. Du gör mig glad, tack för det!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...