Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Jobba Jämt – Men Ändå Aldrig!

aug 24, 2014 | Tankar och Vardag, Teckningar | 4 Kommentarer

Att numera ha sitt kontor hemma har sannerligen både för och nackdelar. Nu KAN jag ju gå ner till kontoret och jobba när jag får lite tid över men det gör också att jag ständigt är stressad över just det, att jag kan.
Nu kan jag aldrig bara få vila lite framför tvn när Knut somnat för då vet jag att jag borde jobba.
Dessutom så jobbar jag ju bara två dagar i veckan numera, torsdagar och fredagar och de senaste hundraåttotusen fredagar eller torsdagar har det ju varit nått annat så jag ligger så himla långt efter!

Ni som har beställt, ni står uppskrivna på en lista som jag försöker beta av all vaken tid jag har så håll ut! Det kommer!
Till er som undrar varför det aldrig kmmer några nya teckningar på bloggen, se ovanstående anledning!

Men nu är det höst, jag har sorterat bland pennorna och jag SKA bli bättre både på att blogga och at teckna. Jag ska bara hinna ikapp mig själv först!

tuggummi

 

4 Kommentarer

 1. Hej Anna!
  Tar du fortfarande emot beställningar
  eller vill du beta av dina beställningar först?

  Jag har två stycken foton som jag skulle bli
  överlycklig om du ville teckna.

  Ha en fin dag! /Therese

  • Jag tar fortfarande beställningar, speciellt om det är lite längre deadline på dom!

 2. Att jobba hemma är ingen lek. Svårt att slappna av särskilt när man är hemma med spädbarn. Men jag har börjat säga att jag ska gå till jobbet. Försöker ha bestämda tider.
  Fina bilder!

 3. Jag jobbar mycket hemma och mitt enda tips är: arbetstid! Man bestämmer mellan vilka klockslag man ska jobba, eller antal timmar man ska få till (men jag rekommenderar att ha en sluttid) och sedan gör man det. Efter det är man LEDIG. Kollar inte mejlen, rensar undan grejerna så att de inte ligger framme och ger ångest, och försöker göra något annat, typ gå ut eller så. Helt enkelt disciplin på ledigheten, inte bara arbetet!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...