Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färglösa Kläder!

sep 12, 2017 | Kläder | 1 kommentar


Så länge jag kan minnas har jag varit anti beige, tyckt att det varit en ickefärg. Det tycker jag förvisso fortfarande, enda skillnaden är att jag nu har det på mig. Tycker nämligen det passar så ypperligt bra med denim och ännu bättre mer orange!
Så numera är även jag en medlem av beigemaffian.
Idag ser jag ut såhär:

beige
* Stickad tröja, H&M
* Avklippta jeans, H&M
* Skor, Blankens
* Klocka, JORD

1 kommentar

  1. Alltså, sååå vansinnigt snygg. Syrran myntade uttrycket att ”se ut som dansk design”, eller att ”se ut som en dansk stol”. Älskart!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...