Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Jobb!

okt 26, 2014 | Teckningar | 2 Kommentarer

Idag gäller det stenhård disciplin och försöka få så mycket jag bara kan gjort.
Jag har sjutton beställningar som ska vara klara till jul, så mitt mål är att iallafall hinna skiss upp alla och skicka iväg på godkännande idag.
Okej, alla kommer jag inte hinna men jag ligger lite efter då jag var i Stockholm både torsdag och fredag som vanligtvis är mina jobbdagar.
Men det var det värt för det var väldigt roligt och lyckat.

Så nu, tillbaka till skissandet, som dessutom ska bli väldigt roligt när det kommer till färgläggningen, för jag köpte inte mindre än 35 nya pennor och tre nya block när jag var i Stockholm! Så hit me med beställningar för nu är jag inne i ett flow!

tomtekaninjulkortliten emilyfrökenfrukostbagel

 

2 Kommentarer

  1. du är så himla produktiv, att du hinner med allt med rita och bäbis och livet och allt. dessutom bageln alltså, blev typ hungrig igen. mvh har precis ätit frukost

  2. När jag läser denna blogg önskar jag så innerligt att jag själv hade odlat konstnärsådran som yngre. Vilken underbar syssla att få ägna sig åt! Du är verkligen fantastiskt duktig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...