Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

nov 21, 2018 | Kläder | 1 kommentar

Just nu är min garderob ganska begränsad då jag bara går i typ en procent av mina byxor.
Så då gäller det att tänka om lite och hitta kombinationer som kan funka.
Härom dagen hade jag på mig en av mina favoriter, nämligen den här klänningen från Ganni:

Den här är perfekt när man nyss fått barn, den har en bred mudd precis över magen så håller in det lite. Sen gillar jag att det ser ut som en kjol och en topp fast det egentligen är en klänning.

I måndags när jag var på jobbet rotade jag fram det här setet från Indiska som jag köpte när jag var på Musikhjälpen i Umeå förra året. Har knappt använt det alls, men himla fint ju. Älskar set, så slipper man tänka på matchningen!

1 kommentar

  1. Snyggt! Älskar klänningen från Ganni.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...