Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Överraskning!

sep 16, 2016 | Tankar och Vardag, Teckningar | 1 kommentar

Ibland kommer det paket till min ateljé. Det kan vara nya pennor, olika block och papper eller nytt material att prova, barnkläder till Knut eller en purjolök (ja det är sant, fick ett purjogram en gång!)
Älskar att jag blivit en sådan bloggare som kan droppa en kommentar som ”fick precis ett bud från xxxx”! (undrar hur stor man måste vara för att få hem bud från typ Adidas? *hint hint*)

Den här gången var paketet från Flora och jag blev så HIMLA glad!! Såg en bild på hennes blogg för några dagar sen att hon signerade böcker till utvalda personer och tänkte att tusan, att man inte är en utvald.
Så var jag det!

img_1763

Det var extra passande att få hem hennes debutroman eftersom vi precis har skaffat oss en bokklubb, efter att ha blivit så inspirerad av hennes bokklubbsgäng!
Jag ska genast föreslå att vi ska läsa Floras bok som nästa bok!
Jag tycker nästan mest om att läsa just böcker för unga vuxna, de är liksom så känsliga och fina och man känner igen sig och får ont i magen på ett fint sätt som man inte så ofta får annars.

Tusen tack Flora, jag blev superglad för boken!

img_1764

 

1 kommentar

  1. Dina målningar är så otrolig fina! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...