Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 1, 2014 | Teckningar | 2 Kommentarer

När man tecknar femtioelva porträtt i månaden så tröttnar man ibland på sina gamla manér. Då får man prova nått nytt, så det gjorde jag när jag tecknade det här porträttet på Matilda. Istället för svarta linjer körde jag med knallrosa. Det blev ett lite lugnare intryck och inte lika hårt som med svarta.
Nästa gång ska jag prova med någon annan färg!

skanna0006

2 Kommentarer

  1. Gillade de här inlägget! Roligt och annorlunda :)))

  2. En otrolig ära att få dela inlägg med ovanstående top notch-brudar! Och kom hit och häng bara, vi har en hel ovanvåning som hundarna kan få hålla sig på så ni slipper närkontakt! <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...