Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 18, 2014 | Teckningar | 1 kommentar

Nu har jag tagit julledigt från alla beställningar. Jag hinner ändå inte teckna fler och hinna få iväg dom innan jul, så nu är jag officiellt ledig!
Genast kom inspirationen fram. Alla teckningsideér jag lagt på hög fick jag nu äntligen sätta tänderna i. Nu lär det dyka upp en hel hög med teckningar framöver!

Först ut, det här porträttet på Rickard Söderberg, den där tjusiga operasångaren ni vet! (jag och mamma är lite småkära i honom i smyg)
Jag har tecknat det i A3, som jag kommit på är mitt nya favoritformat. Då får man plats att ta ut svängarna lite och det känns inte lika instängt som ett A4. Nu fattas bara en A3 scanner, men det får jag fixa i mellandagarna.
I vilket fall som helst, så följer jag Rickard på instagram (gaytenor) och har velat teckna honom länge. Sen såg jag hans t-shirt med den här texten och teckningen var ett faktum!
Älskar att han dessutom ser lite grann ut som Jesus, det gör liksom saken bara ännu bättre!
Så tack Rickard för inspirationen och hoppas du gillar ditt porträtt!

rainbow

1 kommentar

  1. Alltså… Bästa jag sett på länge! Made my day <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...