Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 22, 2015 | Teckningar | 3 Kommentarer

Jag gör massvis med beställningar men e del är helt enkelt lite roligare än andra, så är det ju bara.
Som de här två, först beställde mamman en bild på sig själv, som cirkusapa att ha i barnrummet som hade just cirkustema. Då låg bebisen i magen.
Nu har han blivit lite större så då fick han också bli ett cirkusdjur, nämligen ett cirkuslejon!
Så himla rolig beställning!
Älskar när jag får göra något annorlunda, då går min kreativitet igång på alla cylindrar vill jag lova.

cirkusapa lejonunge

3 Kommentarer

  1. Kan inte låta bli att tänka att det måste vara en fantastisk förälder! Underbart.

  2. Wow!! Omedelbara favoriter.

  3. Helt fantastiska porträtt – glädjen i din kreativa process lyser igenom!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...