Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 1, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Det här med färgat papper är verkligen beroendeframkallande!
Det blir ett helt annat uttryck i bilderna när bakgrunden är färgad.
Det här porträttet är det senaste jag gjort (håret är egentligen mer neonrosa i verkligheten, men det går inte att scanna neonrosa):

brun

 

Här är två tidigare teckningar jag gjort på färgat papper:

 

maggio rosa

2 Kommentarer

  1. otroligt häftiga bilder!
    Btw, coolt att du tog upp det där med introvert(ism, kan man säga så?)
    Även om jag själv inte känner igen mig i just det introverta så är jag en högkänslig person som länge trott jag bara är en knäppis innan jag hittade och läste på allt jag kunde om hsp.
    Viktigt att båda grejerna snackas om, så folk förstår och accepterar att alla är olika och det är okej 🙂

  2. Du målar så enastående bra så det är inte sant!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...