Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 9, 2016 | Teckningar | 1 kommentar

Den här helgen alltså, vilken himla toppenhelg det har varit!
Jag är egentligen inget fan av långhelger då jag tycker det är så himla roligt att jobba att jag får abstinens efter ara några dagar utan pennorna.
Men när det är 25 grader varmt så kan man ju helt klart offra sig!

Vi har haft 30-års fest för Emil, dansat till fotsulorna lossnat och hängt i min fasters trädgård, ätit grillat och lekt med Knutte. Jag har fotat och fotat och fotat men såklart glömde jag kameran hemma idag så jag kan inte visa er förrän imorgon.

Så istället för att se på bilder från vår cykelfest så kan vi kolla på den här teckningen jag gjorde klart idag. Ett beställningsjobb från Sara, som ville ha en tecknad gravidbild istället för de klassiska fotona alla andra tar.
Kul idé och roligt för mig, som gillar att teckna både prickar och runda magar!

gravid

1 kommentar

  1. Ja men flytta till Malmö då så kan vi hänga!? Plättlätt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...