Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Prickiga!

maj 9, 2014 | Kläder | 7 Kommentarer

Tack för alla tips i förra inlägget!
Det blir nog ett mellanting av de båda. Lite finare papper (är allergisk mot tunt skitpapper!) matt såklart (glansiga planscher lämnar jag åt Backstreet Boys) och i A3 format.

Har varit på tryckeriet idag, jag ÄLSKAR det här tryckeriet, de är så himla gulliga och att få välja papper och känna på tyngden och grängen, åh!
De skulle återkomma med prisuppgifter så än har jag inte bestämt vad de ska kosta men mellan tummen och pekfingret någonstans mellan 200-400 kr.
Jag har även fixat rör att skicka dom i och köpt en kofot (?) som inte alls hörde till det här projektet.

Nu är jag i full gång med att scanna in bilderna, högupplöst som sjutton och min dator är så vansinnigt seg så jag har hunnit scanna en bild på en timme!!
En ny dator hade inte suttit fel, men det får bli sen när jag är rik och berömd.

Såhär ser jag ut idag iallafall, i nya prickiga byxor som har blivit mina favoriter! Äntligen har mitt hår kommit över den där kritiska längden så man kan ha det utsläppt och ”bara va”. Nu ska jag verkligen försöka hålla mig från att klippa av det.

prickigabyxor

* Prickiga byxor, H&M
* T-shirt, Åhlens
* Converse
* Skinnjacka från MQ

7 Kommentarer

  1. Byxorna!!! <3 <3

  2. Älskar byxorna! Och ditt hår ser helt fantastiskt ut. Är det en ombréfärg? Vill så himla gärna ha lite förnyelse i hårväg.. 🙂 Kram på ’re.

  3. Snyggt hår, snygga brallor och SNYGG TAPET! Jag köpte fyra rullar för att ha i ett framtida barnrum och snart snart SNART får jag sätta upp dom, woohoo!

  4. Men åh vilka byxor! Supersnygga och ser ju minst lika bekväma ut med! Tycker det är en fantastiskt bra idé det där med dina planscher. Vem vill inte ha en Ileby hemma liksom? Ser jag fram emot i alla fall!

  5. Då ska vi se om detta inlägg kommer fram, försökte skriva från telefonen men fick gång på gång besked att jag skrivit in fel anti-spam-lösenord.
    Tänkte iaf bara skriva att jag tyckte att du var superfin i håret här! Det är så fräsch med page nu och jag tycker du bär upp det väl! 🙂

  6. så sjukt snygg!

  7. Åh, lyckades äntligen få tag på de där byxorna idag! Älskar dem redan! Tack för inspirationen! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...