Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Denna Dagen Alltså!

dec 22, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Den här dagen började minst sagt skruttigt.
En mobil utan service eftersom jag precis bytt abonnemang så hade det gamla stängts ner.
Upp och leta rätt på nya simkortet, inte hitta nån pinne att öppna telefonen med för att byta simkort. Såklart.
Ge Knutte frukost, styra upp lämning på dagis och sen åka till jobbet och leta rätt på en sån där öppningspinne (tur att Carmen på jobbet har allt i sitt rum!)

Öppnar och sätter i nya simkortet. Då är mobilen låst till det gamla och den nya mobilen har inte kommit än.
Lånar en mobil och ringer den nya operatören och skäller.
De hälsar att mobilen är i Värnamo, så jag åker runt till alla postställen jag kan komma på och de lovar att den ska finnas att hämta senare idag.
Suck.
Så nu hoppas vi på det, annars är jag således utan mobil hela julveckan och det kommer liksom lite olägligt kan man säga.

Den nya mobiloperatören hälsade dessutom att jag skulle få ett sms när mobilen fanns att hämta ut. Synd bara att jag inte har någon mobil att ta emot sms i.
Till råga på allt så är jag bakis från sista kvällen med jobbet innan julledigt igår.
Men det är ju förvisso självförvållat.

Nu går jag på två veckors ledighet.
Vi ses 2017, då hoppas jag att tillvaron ser lite ljusare ut!

God jul på er!

img_2180

1 kommentar

  1. Hoppas telefonen dyker upp asap!!! Och om du står i öppningspinnenöd nån annan gång funkar det fint med ett vanligt örhänge också. Lifehack för den där lilla jädra pinnen drar all världens väg..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...