Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Dag På Vänern!

jul 22, 2019 | Tankar och Vardag


Väl tillbaka i Karlstad igen, så skulle vi få en tur med Stefans båt på Vänern!


Båtpremiär för Stig. Tänk att det finns så små och gulliga flytvästar,´.

Vi åkte till en egen ö. Så härligt att kunna få helt egna platser när man har båt.


Sittunderlag redo för dom två i familjen som alltid får blåskatarr av kalla stenar.

Vi hittade en perfekt plats, lagom i lä och med bra ryggstöd.


Stig fann sig tillrätta direkt och firade med att äta upp lite harbajs…..


Det stora barnet började genast leka. Det finns ingen som är så bra på att leka själv som han! Direkt blir barkbitar gubbar, en pöl blir en ocean och några stenar ett fort.


Kaffe och smörgås utomhus, dvs det bästa som finns!

Världens bästa mamma!


Knut visade Stefan allt han byggt. Härligt att hitta nya vänner.


På min bucketlist: köpa båt, bo i Värmland.


Jag hade precis fyndat min drömtröja på rea och var mycket nöjd över detta. Har velat ha en Hope grand länge men de är ju alltid så jäklans dyra, så hängde det en ensam på en galge på åhlens, i min storlek, med 70% rea. YAY!


Stig blev trött av all frisk luft och somnade bakom en sten, invirad i Stefans handduk.

När molnen hopade sig så var det dags att åka hemåt igen.


Hoppas jag kan få med ”köpa båt, flytta till Värmland”, på Emils bucketlist också. Tänker att denna bilden hjälper till!


Knutte skötte spakarna.
Stefan: -Här Knut, här gasar man.
Knut: -Ehhh, jag veeeeet det. Jag har kört båt innan faktiskt.

Tack Stefan för en himla fin dag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...