Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Helgen i Stockholm!

jun 12, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I fredags vaknade Knut med 39,5 graders feber och vi som hade en Stockholmshelg inplanerad!
Jag stannade hemma och vabbade och körde på vila, vila, vila konceptet i hopp om att han skulle friskna till. På kvällen kändes han sannerligen inte redo att åka till storstan nästa morgon, så jag började akut kolla efter tågbiljetter för jag var helt enkelt tvungen att åka. Min bästa kompis skulle gifta sig och sånt missar man bara inte!
På morgonen väckte vi Knut tidigt som tusan för att ta tempen, 37,8! Win!
Vi jublade och hoppade in i bilen, mot Stockholm!

Vi skulle låna min kompis Johans lägenhet, den jag brukar bo i när jag är själv uppe i Stockholm. Han skulle till Värmland så det passade ypperligt att vi var lägenhetsvakt.
Vi packade in allting, käkade en hamburgare och tog en öl med Johan och sen begav vi oss mot Skansen!
Vid Djurgårdsfärjan mötte vi de här två, min storebror och Majken. (jag orkade helt enkelt inte släpa med mig kameran den här helgen så ni får helt enkelt nöja er med mobilbilder)

IMG_0119
När vi hade kollat på alla djur (mer eller mindre noga), ätit glass och klagat över ömmande fötter (jag hade nya skor från loppis, som var en halv storlek för små, det kändes efter sisådär tre timmar vill jag lova) så gick vi till gamla stan och åt middag.
De här två gulliga skötte sig exemplariskt hela dagen, utan att gnälla en enda gång!

IMG_0186
När vi var proppmätta och druckit några öl för att glömma bort att skorna var för små, gick vi ner mot Centralen för att säga hejdå. Klassisk turistbild på vägen.

IMG_0192
Ungefär då började det attackregna så det blev ett dyngsurt farväl och sen hoppade vi på tunnelbanan hem (detta var enligt Knut det bästa med hela helgen, att få åka ett blått tåg)
Morgonen efter vaknade vi av sol! Vi bestämde oss för att göra det bästa av dagen, dvs gå till en lekpark i närheten. Jag har bara suktat efter den här lekparken när jag inte haft barn med mig tidigare, så nu äntligen fick jag se min unge leka där och ja, det var en succé!

IMG_0206
På vägen hem från lekparken gick vi in på Cajsa Varg och köpte allt som såg fint och gott ut (allt såg förvisso väldigt fint ut därinne)
Sen gick vi till lägenheten och svidade om inför stundande bröllop i Hagaparken!

IMG_0232
Vi skulle hit, till ekotemplet. Har ni sett nått så fint ställe att gifta sig på tidigare!

IMG_0236
Rebecca som gifte sig, är min bästa kompis sen urminnestider så ja, jag bölade en skvätt. Så himla fin! Med mage och allt.

IMG_0247 IMG_0272
Den här lilla stjärnan var såpbubbelansvarig med hällde mest såpa på skjortan, men det är ju en värdslig sak.

IMG_0239
Efter vigseln var det picknick i parken och hela bröllopet, picknicken och alltihop kändes så väldigt perfekt för Rebecca. Hurra för henne och Robin och såklart, lillhen i magen!

IMG_0293

1 kommentar

  1. Haha, det måste vara det bröllop Elsa skrev om nyss? Att de hade sitt event mitt i soundcheck. Bloggvärlden är bra liten

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...