Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut 3 År!

feb 17, 2017 | Bebis | 1 kommentar

För tre år sedan låg jag på förlossningen, såhär:


…och imorse kom vi in till den här rävsovande gullefisen:

IMG_2423

För tre år sedan insåg jag att vi faktiskt skulle få barn, trots att de tvar tre veckor kvar till beräknad förlossning.

8

Vår nyblivna treåring var ivrig på paket imorse.

IMG_2438 IMG_2441

Så föddes han, vid lunchtid den 17 februari 2014!

9

Jaaaa en Liten Skär!

IMG_2444

Jaaa, vi fick en liten skär bebis!

12

När man fyller år får man äta leverpastejmacka i sängen.

IMG_2450

Tre år sedan jag fick snusa på nyfödd bebis för första gången.

13

När vi kom in i köket väntade själva huvudpresenten, en ny cykel med trampor! Lyckan!

IMG_2453

Alldeles nyfödd liten Knut!

16

Grattis på treårsdagen älskade unge!

IMG_2455

1 kommentar

  1. Grattis lite i efterskott till Knut! Gulligare unge får man ju leta efter!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...