Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut 4 Månader!

jun 16, 2014 | Bebis | 7 Kommentarer

Imorgon blir Knut fyra månader, FYRA! Herregud hur fort gick inte det?
Tycker det var någon vecka eller två sen jag låg där på förlossningen och fick upp den lilla minimänniskan på bröstet.
Inte visste jag då att han skulle bli den viktigaste personen i mitt liv, han jag skulle kunna hugga av mig armen för utan att blinka, att han skulle bli den gulligaste lilla ungen som finns, som alltid skrattar och som har den lenaste lilla halsen som finns.
Älskade lilla Knut, det absolut bästa jag gjort! Tack för de bästa fyra månaderna i mitt liv.

4månader

7 Kommentarer

  1. For en vakker fruktsalat Knut er!

  2. Vad fint skrivet, jag blir jätteglad här på andra sidan internet!

  3. Så underbart söööt! Och alldeles glad blir man ju bara av kläderna;) Men du Anna, du vet då hur man skriver rakt in i hjärtat på folk…

  4. Gulle! Tiden går alldeles för snabb. Helt plötsligt är min lilla skrutt 8 mån och kryper och ställer sig upp.

  5. Har precis börjat titta in här igen efter fler år, har tänkt flera gånger på att våra små måste vara jämngamla, å nu förstod jag att det är födda samma dag ;)! Lustigt sammanträffande för mig, säkert helt ointressant för andra att veta :P. Men grattis till er gör att ni fått spendera dessa månader med en sån fin liten Knut!

  6. Oerhört söt liten knut. Var kommer hans fina body ifrån? 🙂

  7. Han är ju för söt! Helt underbart färgglad också 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...