Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Jag Hade Kunnat Skicka Ett Sms!

jul 14, 2014 | Allmänt | 7 Kommentarer

”Hej Pappa!

Sitter och dricker öl och pratar om dig, hur liKa du och Knut är och att jag fortfarande minns hur din sticksiga kind känns i min hand.

Jag ska vara med på den där utställningen i år igen, den du brukar åka och kolla på varje dag för att se om jag sålt något.

Vi ska ha namngivning för Knut snart, han ska heta Anders efter dig. Du hade varit så stolt om du varit hör. Att världens finaste lilla kille har fått namn efter dig. Jag läste att det betyder manlig. Det hade du nog gillat.

Fint att du fortfarande hälsar på om nätterna. Jag saknar dig på dagarna och alla mina vakna timmar. Du fattas mig pappa.

Vi ses. Jag älskar dig”

7 Kommentarer

 1. Skickar över en kram till dig.

 2. Så fint skrivet!
  Såklart han fortfarande är med er och hälsar på, och kommer säkert vara med på både utställning och dop!
  Han kommer alltid att vara med, även fast han inte syns!

  Styrkekramar!

 3. Jättefint så jag grät.
  Men du vet de är alltid med oss, bara en tanke iväg.

 4. Kram till dig!

  Jag pratade jättemycket med min mamma efter att hon hade dött och det gjorde jag när jag körde bil. Då berättade jag om mitt liv och sånt som jag ville att mamma skulle veta – om kärlek, jobb, familjen, framtidsplaner och annat viktigt. Nu gör jag det inte så ofta längre, men det händer och när jag gör det så känns det så himla gôtt.

 5. Jag skickar fortfarande vykort till mormor i huvudet hela tiden. En dag kanske det blir ett riktigt, till mormor i himlen. Visst känns det ändå som de hör?

 6. Styrkekramar, vackert skrivet som vanligt.

 7. Så fint att han fortf hälsar på. Även jag fick en tår i ögat när jag läste.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...