Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Premiär För Anna Ritar Film!

okt 21, 2016 | Teckningar | 4 Kommentarer

*trumpetfanfar* KOLLA, jag har gjort en film!
Trodde jag aldrig skulle hända dels för att jag är alldeles för ointresserad av tekniska prylar och finesser, orkar aldrig sätta mig in i hur det funkar och aldrig skulle köpt utrustningen.
MEN, det var det en på mitt jobb som gjorde och vips, så fick jag en video!
Dock trodde vi att det skulle gå snabbare att teckna den än det gjorde så vi filmade bara i en timme, så slutet är dessvärre inte med, men men, en ny är redan på väg och där finns hela.

Alltså, ursäkta min egotripp här, men jag har kollat å den typ hundra gånger redan. Kan knappt fatta att det är jag på filmen. Som Adam på jobbet beskrev det: -Det är som att du har en printer i högerhanden!

I vilket fall som helst så var det väldigt roligt att göra, så jag hoppas vi ska göra många fler!

Enjoy:

4 Kommentarer

  1. Åh va häftigt att se

  2. Otroligt coolt!

  3. Så jäkla tufft! Du är grym ????????

  4. Coolt! Jättekul att se!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...