Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Saker Jag Hoppas Inför 2018!

dec 19, 2017 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

 • Att vintern håller sig såhär fin och vit länge. Orkar inte med mer slask nu.
 • Att jag inte ska ha lika ont i ryggen 2018, så jag kanske kan börja träna igen.
 • Att jag får åka utomlands någonstans där det är varmt och jag inte behöver göra någonting förutom att smörja in mitt barn med solcreme och tänka ut vad jag är sugen på att äta.

 • Att vi blir gravida.
 • Att jag tar mig råd och äntligen köper en flap-it, efter flera års suktande.
 • Att jag och Cissi ger ut en till bok.
 • Att jag förhoppningsvis är gravid så jag slipper springa tjejmilen som jag så dumt anmält mig till, eeeeehh….
 • Att jag kan följa med på tjejresan till Kroatien jag fått av min faster! Det är jag och nio damer i 60-års åldern. Love it!
 • Att vi får hyra huset på Öland i år igen.

 • Att jag får gå på minst en Winnerbäckkonsert.
 • Att något storslaget händer, som att jag typ får teckna adventskalendern för Svt.
 • Att saker jag lägger oerhört mycket tankekraft på men ändå inte kan påverka, löser sig till det bättre.
 • Att nått oväntat och fantastiskt händer.

3 Kommentarer

 1. Vilken underbar lista! Hoppas allt det där händer! Och vad kul att ni satsar på en till graviditet! ????

 2. Åh vi vill också bli gravida igen nu men skulle aldrig våga säga det högt (varför är det så egentligen?) inspirerande lista. Ska skriva en jag också. Lycka till med allt!

 3. Hur tänker du kring ett till barn nu? Senast du skrev om
  det i bloggen verkade du lite delad?…
  Tycker det är intressant att höra hur människor diskuterar kring att skaffa barn, vilka anledningar de har osv.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...