Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Snart Mors Dag!

maj 20, 2018 | Bebis | 1 kommentar

Mors dag och fars dag har aldrig varit några stora grejer när jag växte upp, man sa jag älskar dig och de fick en kram och så var det bra med det i stort sett.
Men sen jag träffade Emil så har det blivit en mycket större grej, de liksom firar det på ett helt annats ätt.
Toppen tyckte jag när jag själv blev mamma och såg ett tillfälle att nästan få en liten extra födelsedag helt oväntat!
Okej, sååå mycket brukar vi inte fira det. Men en gång fick jag en present och en annan gång en utflykt. Roligt att bli ihågkommen i alla fall.

Nu när jag snart är tvåbarnsmamma (!!!!) så önskar jag mig bara en sak: en prickig bärsjal.
Jag är inget fan av bärsjalar, tror jag använde det en gång till Knut för den vi hade var så himla tjock och varm och jag det kändes alltid lite som att jag kvävde honom.
Men alla säger ju att det ska vara så himla fantastiskt, så kanske ska jag ge det en ny chans?
Nu när lillebror kommer i oktober lär jag väl inte svettas ihjäl av att ha honom i sjalen precis och det ser ju så himla mysigt ut.

Så kära Emil, jag önskar mig en sån här i present! Tänk på att jag faktiskt har släpat runt på lillebror i en mindre evighet nu! 😉
Dessutom kan ju du ha den också, win win!

1 kommentar

  1. Testade sjal till lilla hjärtat nu i Januari men vilket himla bök.Innan hade jag baby björn sele, som blivit för liten. Så övergav snabbt sjalen och satsade på en ergonomisk bärsele (tula) i stället, det var mer min grej! Nu är lilla hjärtat 14 månader och använder fortfarande selen ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...