Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 9 Månader!

jul 29, 2019 | Bebis

Det är nu man ska säga att han varit lika länge på insidan som på utsidan, så jag säger det då.
Det är hundra miljoner gånger lättare att ha honom utanför än innanför skulle jag vilja påstå.

Nu har vi klarat av en hel semester med Stig och jag måste säga att det har gått över förväntan!
Jag hade ett öppet sinne inför semestern och insåg att det kanske skulle bli tufft med en bebis, men icke sa nicke, det har varit precis som vanligt!
Vi har gjort utflykter, sovit i tält, åkt bil och varit precis som innan han kom. Det enda är att man måste ha med sig lite mer packning och hålla lite extra koll på hans mattider.

Jag har liksom väntat på att den där ”två barns-chocken” alla pratar om ska komma, men jag har inte märkt av den alls.Och nu fyller han snart ett år så jag antar att den inte kommer.
Jag tycker helt enkelt inte att det är jobbigt att ha två barn.
Vi har också haft den enorma turen att ha två relativt enkla barn. De bråkar inte, gråter inte och de sover på nätterna. Jag förstår att allting kan ändras på ett ögonblick, men just nu är det fantastiskt och det tänker jag njuta av!

Grattis Stig på din 9 månaders dag, dock kom detta inlägg nästan en månad försent men så kan de gå i semester tider.

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...