Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig, En Månad!

nov 21, 2018 | Bebis | 1 kommentar

När Knut föddes så fotade jag honom varje månad för att se hur han växte. Såhär såg hans bilder ut, från en månad till ett år!

Nu gör jag såklart likadant med Stig, så här är hans första månad!

Sen fotade jag honom när han var en vecka gammal också, så här ser man hur han har växt bara på den här korta tiden.

Tänk att han bara funnits så kort tid och ändå känns det som han funnits jämt!
Det är så stor skillnad på att ha en bebis nu mot förra gången. Jag njuter MYCKET mer den här gången!
Sist var jag så stressad över amningen, kände att jag aldrig skulle få vara själv igen, undrade vad jag gett mig in på och om jag skulle klara av det över huvud taget.
Det var en chock att få barn med andra ord.
Den här gången har jag varit superlugn från början. Jag vet att jag har koll på läget, struntade i amningen och nu vet jag att han kommer inte gå sönder och såhär liten är han bara en väldigt kort period så nu passar jag på att mysa så mycket jag bara kan.

Det här med tvåbarnschock alla varnade mig för har med andra ord inte inträffat alls!
Älskade lilla solStickan!

1 kommentar

  1. Så fina dom är dina pojkar.
    Jag var så orolig hur det skulle gå i början när mina två var små. Men det gick så mycket bättre än jag trott. Dom är fortfarande väldigt nära varandra i vuxen ålder.
    Älskar din blogg.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...