Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

05.38

jan 27, 2010 | Tankar och VardagJag kan inte sova.

Jag har ett roligt möte klockan tio idag. Så därför är jag vaken.

Tack för alla kommentarer om tatueringsgrejen! Jag har bestämt mig för vad jag ska göra (just nu iallafal, det hinner nog ändra sig tio gånger till om jag känner mig själv rätt)
Jag ska fortfarande söka Konstfack nu till våren, har hunnit alldeles för långt med arbetsproverna för att bara ge upp nu.
Men om jag INTE kommer in, då ska jag prova på tatueringsgrejen! Har hela sommaren på mig att prova egentligem, oavsett om jag kommer in eller inte.

Som ni sa, det ena utesluter inte det andra.

Jag tänkte efter lite, att tatuera är inte att ge upp sin dröm. Min dröm är att få teckna på heltid. Det får jag göra som tatuerare ochså, plus att jag kan teckna mitt eget på kvällar och helger. Jag kommer aldrig sluta teckna, även om jag hade det som yrke.
Men att slippa oroa sig över pengar vore helt fantastiskt om jag ska vara ärlig!
Men vi får väl se vad ödet har tänkt ut åt mig.

Ni bad om att få se en bild på det långa håret, så varsågod! Ni bad också om en bild på mig som blond, visst det fixar jag!

Sen tror jag att jag stannar vid det mörka. Det är som ni säger mest jag.

Någon undrade vad som hände med t-shirtarna jag målade på. De jag visade bild på såldes på Skrapan, det var en engångsgrej. Att jag sen sa att jag skulle börja tillverka t-shits kom aldrig längre än till just idéstadiet, men visst, finns det en förfrågan från ert håll på t-shirts så kan jag fixa det såklart!
Men då får ni maila och beställa en, så jag vet storlek å så innan.
Maila på a_ileby@hotmail.com om du är intresserad!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...