Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

10 Saker Jag Längtar Efter!

jan 19, 2017 | Tankar och Vardag

  1. Att Knut nu äntligen blivit tillräckligt stor för Astrid Lindgrens värld! Jag har aldrig varit där och sett fram emot detta i typ tio år nu!

h10

2. Att nu snart är det februari och den månaden brukar gå så himla snabbt och sen vips är det mars och då fyller jag år och om man kisar och tar i lite så är det nästan vår då.

IMG_0166

3. På lördag åker jag och Emil till Alperna! Det verkar som det ska bli strålande sol, så just nu är det enda jag kan tänka på iskall öl i backen och träningsvärk i vaderna! Längtar!

skidor

4. Jag har gått helt bananas den här månaden och köpt så jäkla mycket nya kläder till både mig och Knut på rean. Det är roligt att öppna garderoben och det känns som nästan allt är nytt! Det var sannerligen längesen!

IMG_2328

5. Min nyfunna träningsglädje. Under december var jag sjuk nästan hela månaden så det blev inte mycket tränat alls och jag var livrädd att jag skulle tappa peppen, men nu när jag är tillbaka så tycker jag det är så himla roligt! Dock har jag överansträngt mitt knä så måste vila denna veckan, men det är sånt som händer. I veckan klarade jag dessutom mitt livs första pull-up och blev så orimligt mallig!

img_4655

6. Det här något som egentligen redan hänt, men jag har längtat väldigt mycket efter det och det är det att Knut nu är så stor så vi kan gå ut och fika ihop och sitta och prata med varann. Prata om livet, vad som hänt på dagis, vad man gillar och sånt. Så jäkla fint! Älskar den ungen så innerligt mycket!

_r5a3282_bw

7. Åka till Köpenhamn en helg. När det blir vår så liksom bara måste man åka till Köpenhamn, det hör till. Speciellt eftersom vi bor så pass ”nära”. Den här gången åker vi dessutom med våra kompisar, win win!

IMG_1505 (427x640)

8. När alla illustrationerna till boken är klara. Jag har aldrig jobbat med ett såhär långt projekt förut, där det varit så många personer inblandade. Jag är van att bara lyssna till mig själv och då blir det klart på direkten. Jag antar att det är en vanesak att jobba såhär utdraget.

IMG_3686

9. Skinnjackeväder. Eller ännu bättre, min blåa trenchcoat-väder. Det hoppas jag det är när vi är i Köpenhamn, i slutet på mars. Är så jäkla trött på bylsiga kläder och iskalla lår.

img_2081

10. Den första frukosten på altanen. Det här är mitt tydligaste sommartecken!

kök9

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...