Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

10 Saker Jag Önskar Mig, Helt Utan Anledning!

okt 22, 2016 | Allmänt

Jag fyller år i mars och julafton är jättelångt bort. Men jag önskar mig saker i alla fall, som sig bör.
Det här vill jag ha, helst nu eller igår.

  • En tröja från Soft Goat, helst en svart och jättemjuk som jag skulle ha på mitt kontor när jag sitter och tecknar. Är så himla kallt här inne och det är svårt att teckna med stelfrusna fingrar.
  • En resa till Helsingfors med Emil. Känns som att Helsingfors är så himla designigt och fint och jag skulle vilja gå runt och dricka kaffe, frysa om händerna och klämma på Marimekkogrejer med min man.
  • Nya träningslinnen. Jag är bortskämd med ursnygga träningstights från Poesi Sportwear (eftersom jag kom på namnet!) men jag har aldrig några rena linnen. Byxorna kan man ju ha samma några pass, men genomsvettiga linnen känns sådär att återanvända.
  • Två svarta gavlar till en stringhylla. Vi skulle sätta upp vår stringhylla i köket och insåg att gavlarna inte var likadana (en gammal stringhylla från loppis) så nu måste vi köpa nya. Typiskt sånt som aldrig blir av, fast jag VILL!
  • En ledig helg. Är nu uppbokad varje helg till mitten av november och sånt stressar alltid mig. Fast den här gången är det bara med roligheter så då känns det okej. Fast den där ligga och dega i soffan och käka godis i morgonrock blir ju lite lidande förstås.
  • Ny hårfärg. Jag har frisörtid om fem dagar, så det känns ju lovande. Då räknar jag med rosa hår!
  • Växter. Jag är besatt av växter och min numera främsta hobby är att gå på blomsterlandet och bara välja. Gillar allra mest tåliga gröna växter eller kaktusar, fast tycker alla med mönstrade blad är fina också.
  • En fotvårdsbehandling. Jag är livrädd för all form av fotvård eftersom jag har så hemska fötter. Tänker att de som jobbar där ska bli ärrade för livet, fast i smyg önskar jag att jag kunde få bukt med dom och då måste man ju börja någonstans.
  • Att Vestis bebis ska komma så jag kan få krama på hen och hålla och pussa!
  • Ett par svarta Levis 501:or.

Tack på förhand.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...