Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

2016 Here I Come!

jan 4, 2016 | Teckningar

Hej!

Nu är det nytt år och jag är tillbaka på jobbet igen, ÄNTLIGEN!
De senaste dagarna har det verkligen krupit i kroppen, bara måste få teckna så nu äntligen är jag tillbaka där jag hör hemma!
Jag hat fyllt på min inspirationsmapp till bredden och även vässat pennorna inför alla beställningar som ligger och väntar.

Jag känner på mig att 2016 kommer bli ett suveränt år!

Jag slutade min sista dag i ateljén 2015 med att teckna det här porträttet, som enligt mig själv är det bästa jag gjort. Så det bådar ju gott inför det nya året!

spolar

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...