Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

3 Bra Saker & 1 Dålig!

nov 17, 2017 | Allmänt

Ni har väl inte missat Svt-serien Vår tid är nu!? Den är nämligen det bästa som hänt tv på mycket länge (helt klart i klass med fröken Friman)
Alla de bästa skådespelarna är med men framförallt Suzanne Reuter som är enastående i sin roll som mamman! Älskar hennes minspel!
Jag var helt enkelt tvungen att föreviga henne med en teckning! Mycket möjligt att det dyker upp fler teckningar på karaktärerna i serien framöver.

Bra sak nummer två: Ane Brun´s nya album Leave me breathless. Åh lyssna på den, så himla mycket mellanstadie/högstadie nostalgi över den! Alla de bästa låtarna när jag va ung, alla tryckarlåtar och hångellåtar fast i Ane Bruns tappning, dvs svinbra!
LYSSNA GENAST!

Den sista bra:iga saken är att det väntade ett paket på mig när jag kom till jobbet igår, från Paleda och i paketet låg det pan pastels! Yaaaaayyyy!!! Äntligen!
Så ny teckning där jag testar pan pastels kommer nästa vecka! Så spännande att äntligen få testa. Jag fick setet med grundfärgerna så inte riktigt de nyanserna jag vanligtvis använder (gillar smutsiga pasteller bäst) men jag har hittat det perfekta motivet för de här lite mer färgstarka nyanserna, stay tuned!

Den dåliga nyheten: Att vi möttes av en lapp på dagis imorse där det stod att det går magsjuka. Oh no, nu börjar det! Munskydd på fram till April med andra ord! (förresten ett tips till alla er som inte lider av spyfobi som jag, SLUTA kalla det ”kräksjuka” det triggar nämligen igång alla mina panikkänslor på en gång. Säg magsjuka, please!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...