Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

5 Extra Speciella Dagar!

jan 16, 2020 | Tankar och Vardag

Underbara Clara hade listat de bästa dagarna förra året. Så härligt att se tillbaka på sitt och och minnas godbitarna.
Här är mina bästa:

Late Bloomers Bookclubs första resa!


Den här dagen kan jag plocka fram i minnet en grådassig dag och bara drömma mig tillbaka! Det var perfekt väder och vi åkte för att se utställningen om Ester Blenda Nordström. Alla hade klätt upp sig och det var bara så jäkla fint alltihop! Sen åkte vi vidare till Höganäs, åt hamburgare och sen spontanhängde vi i hamnen och drack öl. Allt med denna dag var magiskt! Hela vägen hem skriksjöng vi i bilen och jag kände för första gången i mitt liv att jag faktiskt var del av ett riktigt fint tjejgäng.

 

Kreativ Struktur på Strömma Farmlodge


Det här var min stora utmaning förra året, att ge mig ut och umgås med folk jag aldrig träffat förut och dessutom sova över! Det visade sig vara det bästa beslut jag tagit under året, hade kramp i kinderna dagen efter för att jag skrattat så mycket!
Otroligt dygn som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

 

Helsingör med Vestis!

Vi gav oss själva en resa i present för att vi hade varit så duktiga och satt ett mål på gymmet och sen uppnått det. Vi firade med öl, smörrebröd, stulna blommor och en helt perfekt dag!

 

Alla tysta dagar vid Hindsen.


Så många gånger i somras som vi lånade Emils pappas båt och åkte ut till vårt nyfunna ställe vid Hindsen. Alldeles vindstilla, tyst och ensamt. Tänk att man kan få ha det så bra?

 

När vi struntade i allt och åkte till Universeum!


Emil var hemma med barnen, jag skulle jobba, men istället struntade vi i allt och åkte från ett regnig Värnamo till ett soligt Göteborg för att gå på universeum. Knut pratar fortfarande om den här dagen som den bästa i hans liv.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...