Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

5 Gånger Påsk!

mar 29, 2018 | Bebis, Kläder

Nu är det snart påsk, det är en av mina favorithögtider av den enkla anledningen att man inte behöver göra ett skit mer än att äta god mat och en massa godis. Win!
Vi ska ha påskmiddag hos oss på lördag med en massa kompisar så det ska bli väldigt kul. Hoppas det blir sol och att det förbannade snön försvunnit tills dess.

Nu ska vi ta en titt på den här lilla påskkärringen som nu har förgyllt min påsk de senaste åren:

2014 var han alldeles nykläckt och såhär miniliten! Alltså, tror aldrig jag sett nått så sött (hoppas nästa bebis blir lika bedårande) den där bodyn är i storlek 56 och uppvikt så mycket för att passa. Åh minisen.

2015 var han ett år och illgullig då med förstås (kanske en smula partisk här)

2016, här börjar han verkligen se ut som Knut, inte som en liten bebis längre. Kommer ihåg när han precis var nyfödd och man absolut inte kunde föreställa sig hur han skulle se ut sen! Tänk att han blev såhär gullig, oemotståndlig!


Förra året satt den här lilla påskkärringen hemma hos oss och det här blev en av mina mest likeade bilder på instagram. Helt fullt förståeligt.

Idag ser han ut såhär! Igårkväll sa han att han absolut ville vara påskhare, så den ömma modern fixade en dräkt och sydde en svans och höll på. Sen imorse så tvärvägrade han men jag envisades och sa att han skulle gilla det bara han såg ansiktsmålningen. Han grät och skrek att han var ful och sen tvättade vi bort alltihop. Istället fick han bli en påskgubbe och mamman hann inte äta frukost. Fyraåringar alltså…..

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...