Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

5 Saker Jag Längtar Efter!

apr 7, 2018 | Allmänt

  • Kunna använda alla mina jeans med hög midja. Alltså det finns SÅ mycket snygga jeans i butikerna nu och jag kan inte använda ett enda par! Tänker fan unna mig livets jeans när jag är färdig med den här graviditeten!

 

  • Gå-utan-strumpbyxor-väder. Jag vet att det är lång tid kvar, fortfarande snö på marken på sina ställen, men JÖSSES vad jag längtar efter barbentsäsongen! Jag hatar gravidstrumpbyxor och allt annat som klämmer på magen är så jäklans obekvämt så jag går hemma och suktar efter mina luftiga klänningar och en tid då jag slipper känna mig instängd i mina kläder. Snaaaaaart så…..

  • Ölandshuset! Vi har bokat det även denna sommaren och familjen vi bokar av är så himla gulliga. Även i år är det bara oss de hyr ut till, så jag tackar gudarna varje dag över att vi såg den där Blocketannonsen förra året. Nu känns liksom huset som ”vårt” och jag hoppas vi ska hyra det i massa år framöver! Knut pratar ofta om ”det där vita huset”.

  • Värme. Längtar så in i bängens efter att gå ut på vår uteplats och lägga mig i solstolen och smälta bort! Har nästan glömt bort hur det känns. Jag har blivit till is inuti av den här evighetsvintern.

  • Sist men inte minst längtar jag efter ateljén vid Akvarellmuseét på
  • Sist men inte minst så längtar jag efter ateljén vid Akvarellmuseét på Tjörn som jag och mamma hyrt i år igen. Att det bara är knäpptyst, bara vattnets ljud och vi två. Det är så lätt att vara ensam med mamma, hon kräver ingenting av mig. Vi köper grillad kyckling och delar på den och sen är det inte mer med det. Inget extra allt. Vi bara är och det är så himla avkopplande. I år hoppas jag på varmare väder än sist, kräftor och en massa ny inspiration att måla landskap. Sen längtar jag efter att få se skulpturen ”Anna” igen, den finaste jag sett.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...